AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri silahla görmek

Kahve falında askeri silahla görmek

Kahve falında askeri silahla görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri silahla gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Kahve falında askeri silahla görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında askerin elinde silah görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri silahlı görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında askerin evlendiğini görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında askeri sivil görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına yorulur.

Kahve falında askeri hapishane görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında askerin yardım ettiğini görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ingiliz askeri görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir