AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin elini tutmak

Kahve falında askerin elini tutmak

Kahve falında askerin elini tutmak görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, huzura erileceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, ilerleyemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında askerin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sonradan üzülmektense güvenliği ön planda tutmakta fayda var.

Kahve falında askerin elini tutmak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına rivayet eder.

Kahve falında askerin elinden tutmak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında askerin elinde bayrak görmek rızık eksikliği yaşayacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Kahve falında askerin elinde silah görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında askerin elini öpmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında elinde gelinlik tutmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elini tutmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir