AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri silahlı görmek

Kahve falında askeri silahlı görmek

Kahve falında askeri silahlı görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, esenlik bulacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeri silahlı gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Kahve falında askeri silahlı görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına inanılır.

Kahve falında askeri silahla görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında askerin elinde silah görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri alan görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına rivayet eder.

Kahve falında askeri cenaze töreni görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına yorulur.

Kahve falında askeri öldü görmek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında askeri kurtarmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri bot görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir