AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri üniformalı birini görmek

Kahve falında askeri üniformalı birini görmek

Kahve falında askeri üniformalı birini görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, zenginliğe kavuşulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında askeri üniformalı birini gördüyseniz:

  • Duygusallık yüzdesinin artması netlik kaybı yaratabilir.

Kahve falında askeri üniforma giymek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeri üniformalı birini görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil üniforma görmek birçok engelin aşılacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniforma giydiğini görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına inanılır.

Kahve falında üniformalı askerler görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert üniforma görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında lise üniforması giymek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini üniformalı görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir