AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil üniforma görmek

Kahve falında yeşil üniforma görmek

Kahve falında yeşil üniforma görmek çok iyi paralar kazanılacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çıkış yolları bulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil üniforma gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil üniforma görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, derde ve kedere düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil üniforma giymek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil üniformalı asker görmek büyük sorunlar yaşanacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını üniformalı görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini üniformalı görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında askeri üniforma giymek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında üniformalı kadın görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir