AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert üniforma görmek

Kahve falında lacivert üniforma görmek

Kahve falında lacivert üniforma görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, yokluk çekeceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında lacivert üniforma gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Kahve falında lacivert üniforma görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına delalettir.

Kahve falında birini üniformalı görmek makamının yükseleceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında üniformalı polis görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında askeri üniforma giymek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını üniformalı görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında üniforma görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında yeşil üniforma giymek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir