AnaSayfa / Genel / Kahve falında manavdan elma almak

Kahve falında manavdan elma almak

Kahve falında manavdan elma almak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, para ve zaman ayıracağına, mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Kahve falında manavdan elma almak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Kahve falında manavdan elma almak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manavda meyveler görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında manavcılık yapmak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında manavdan kavun almak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, işini en iyi şekilde yapacağına alamet eder.

Kahve falında manavdan meyve almak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manavdan üzüm almak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında manava gitmek istediği başarıya kavuşacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işarettir.

Kahve falında manavda çalışmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir