AnaSayfa / Genel / Kahve falında manavcılık yapmak

Kahve falında manavcılık yapmak

Kahve falında manavcılık yapmak iyilik ve hayır bulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında manavcılık yapmak gördüyseniz:

  • Belli konularda genişleme sağlamanıza yardım edecek fikirlerinize destek bulabilir ya da karşınıza çıkan fikirleri destekleyebilirsiniz.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalettir.

Kahve falında manavcılık yapmak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında manav görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, zorluklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında manav olduğunu görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manavdan armut almak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında manav tezgahı görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında manavdan meyve almak kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında manavda çalışmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir