AnaSayfa / Genel / Kahve falında manavdan üzüm almak

Kahve falında manavdan üzüm almak

Kahve falında manavdan üzüm almak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında manavdan üzüm almak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır.

Kahve falında manavdan üzüm almak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında manavdan kavun almak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine alamet eder.

Kahve falında manav dükkanı açmak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında manav tezgahı görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında manavdan sebze almak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında manavdan elma almak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında manavdan domates almak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir