AnaSayfa / Genel / Kahve falında manavda meyveler görmek

Kahve falında manavda meyveler görmek

Kahve falında manavda meyveler görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında manavda meyveler gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklediğiniz desteği vermiyor olabilirler.

Kahve falında manavdan meyve almak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işarettir.

Kahve falında manavda meyveler görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet eder.

Kahve falında manavda karpuz görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manavdan kavun almak kurulu düzeninin devam edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, onlara karşı zafer kazanacağına işarettir.

Kahve falında manavdan üzüm almak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında manavdan domates almak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında manava gitmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir