AnaSayfa / Genel / Kahve falında manavda çalışmak

Kahve falında manavda çalışmak

Kahve falında manavda çalışmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, durgunlaşacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında manavda çalışmak gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında manavda çalışmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında manavdan üzüm almak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında manavcılık yapmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında manavdan armut almak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine yorulur.

Kahve falında manav tezgahı görmek gülen yüzünün de solacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manav dükkanı açmak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında manavdan kavun almak aradığı kişiyi bulacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında manav olduğunu görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir