AnaSayfa / Genel / Kahve falında manavdan kavun almak

Kahve falında manavdan kavun almak

Kahve falında manavdan kavun almak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, mali gücünü yitireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, refah içinde olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına alamet eder.

Kahve falında manavdan kavun almak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir, farklı kültürlerden kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında manavdan kavun almak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında manavdan elma almak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında manav olduğunu görmek doğru olanı seçeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında manavdan meyve almak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Kahve falında manavda meyveler görmek huzur ve saadet bulacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında manav görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manavdan armut almak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında manav dükkanı açmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir