AnaSayfa / Genel / Kahve falında manava gitmek

Kahve falında manava gitmek

Kahve falında manava gitmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında manava gitmek gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında manava gitmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manavdan meyve almak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manavda meyveler görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında manav açmak işlerin sürekli büyüyeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında manavdan elma almak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında manav görmek çok ünlü bir kişi olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında manavdan domates almak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında manavda çalışmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir