AnaSayfa / Genel / Kahve falında manavdan domates almak

Kahve falında manavdan domates almak

Kahve falında manavdan domates almak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, bol rızık elde edeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manavdan domates almak gördüyseniz:

  • Size sorulmasını beklemeden fikirlerinizi paylaşmanız çalışmalarınızı takdir eden kişilerle olumlu ilişkiler geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında manavdan domates almak bolluk ve bereketin artacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında manavdan üzüm almak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına alamet eder.

Kahve falında manavda meyveler görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında manav tezgahı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında manava gitmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında manavdan meyve almak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine işarettir.

Kahve falında manavda çalışmak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, aileden ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manav olduğunu görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir