AnaSayfa / Genel / Kahve falında manavdan alışveriş yapmak

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak birlikte kâh ağlayacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet eder.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine yorulur.

Kahve falında manavcılık yapmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında manav görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında manav olduğunu görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manavdan elma almak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında manavdan meyve almak çok güzel günler geçireceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında manav tezgahı görmek her zaman çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manavdan armut almak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir