AnaSayfa / Genel / Kahve falında manavda karpuz görmek

Kahve falında manavda karpuz görmek

Kahve falında manavda karpuz görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında manavda karpuz gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Kahve falında manavda karpuz görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, önemli bir lider haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak hak ve din yolunu bırakacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında manav olduğunu görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında manav dükkanı açmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manav görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında manavdan kavun almak yaşamının daha güzel hale geleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına inanılır.

Kahve falında manavdan üzüm almak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yeni kısmetlere nail olacağına yorulur.

Kahve falında manavdan meyve almak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir