AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri okula gitmek

Kahve falında askeri okula gitmek

Kahve falında askeri okula gitmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında askeri okula gitmek gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Kahve falında askeri okula gitmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri okula girmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında askeri okulu kazanmak başarıya giden yolların açık olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında askeri okulda okuduğunu görmek ticaretinin büyüyeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri okul görmek can bulacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında askeri okul kazanmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri okulu görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeri okulda okumak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir