AnaSayfa / Genel / Kahve falında makaslı böcek görmek

Kahve falında makaslı böcek görmek

Kahve falında makaslı böcek görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makaslı böcek gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Kahve falında makaslı böcek görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında makas böceği görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında eteği makasla kesmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak makası vermek mutluluk gözyaşı dökeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde makas görmek hastalanacağına, üzüleceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında elinde makas görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işarettir.

Kahve falında makasla parmak kesmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, koyu muhabbette kalacağına işaret eder.

Kahve falında makasla yaralanmak sevdiklerini de koruyacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir