AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde makas görmek

Kahve falında elinde makas görmek

Kahve falında elinde makas görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında elinde makas gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında elini makasla kesmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının elinde makas görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında ölünün elinde makas görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine işarettir.

Kahve falında makasla elini kesmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde makas görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde makas görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde makas tutmak kapalı olan kısmetinin açılacağına, ömrünün de uzun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık makas görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir