AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan kurdelesi yutmak

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir süre belini doğrultamayacağına alamet eder.

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak gördüyseniz:

  • Daha ayağı yere basan sunumlar yapmak, öneri veya açıklamalar getirmek ya da sözler vermek istediğinizi elde etmenizde size daha fazla fayda sağlayabilir.

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet eder.

Kahve falında kurdele yutmak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalettir.

Kahve falında nişan kurdelesi görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı nişan kurdelesi görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kurdeleli alyans görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kurdele görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kurdele görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir