AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert kurdele görmek

Kahve falında lacivert kurdele görmek

Kahve falında lacivert kurdele görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında lacivert kurdele gördüyseniz:

  • Geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında lacivert kurdele görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kurdeleli bilezik görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurdele almak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kurdele bağlamak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet eder.

Kahve falında söz kurdelesi görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı nişan kurdelesi görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir