AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurdele kesmek

Kahve falında kurdele kesmek

Kahve falında kurdele kesmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, işlerin yoluna gideceğine, bekar ise evleneceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurdele kesmek gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında kırmızı kurdele kesmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, mubah olmayan yollara sapacağına delalet eder.

Kahve falında makasla kurdele kesmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kurdele kesmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdeleli yüzük görmek borçlarının da kapanacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek büyük üzüntüler olacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında renkli kurdele görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı nişan kurdelesi görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kurdele almak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir