AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kurdele görmek

Kahve falında siyah kurdele görmek

Kahve falında siyah kurdele görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kurdele gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Kahve falında siyah kurdele görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kurdele görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdeleli yüzük görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında kurdele bağlamak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz kurdelesi görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı kurdele takmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdele almak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir