AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kurdele kesmek

Kahve falında kırmızı kurdele kesmek

Kahve falında kırmızı kurdele kesmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, üzüntülerin biteceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kurdele kesmek gördüyseniz:

  • Yardım veya önerinin dozunu kaçırmanız sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında kırmızı kurdele kesmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kurdele kesmek sevdiği kişilere kavuşacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet eder.

Kahve falında makasla kurdele kesmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kurdeleli altın görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kurdeleli yüzük görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belinde kırmızı kurdele görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı nişan kurdelesi görmek bekar ise evleneceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir