AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kurdele görmek

Kahve falında pembe kurdele görmek

Kahve falında pembe kurdele görmek işlerin düzene gireceğine, her zaman şükür içinde olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe kurdele gördüyseniz:

  • Teklif, davet veya önerilere açık olmanız hızlı bir sosyal hayata giriş yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında pembe kurdele görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kurdeleli alyans görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, bereketin eksileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kurdele takmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında kırmız kurdele görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kurdele görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında nişan kurdelesi görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kurdele görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kurdele almak maddi olarak eksiye düşüleceğine, ticarette şansının düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir