AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri şapka görmek

Kahve falında askeri şapka görmek

Kahve falında askeri şapka görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında askeri şapka gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler yüzünden üzülebilirsiniz.

Kahve falında askeri şapka görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında örgü şapka görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının başında şapka görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski şapka görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yaşananları unutturacağına inanılır.

Kahve falında yeni şapka görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, hayırlı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında başa şapka takmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü şapka görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir