AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü şapka görmek

Kahve falında bir sürü şapka görmek

Kahve falında bir sürü şapka görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, huzurunun artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü şapka gördüyseniz:

  • Maddi konularda da gelişmeler var.

Kahve falında bir sürü şapka görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında çok şapka görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürklü şapka görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına inanılır.

Kahve falında pembe şapka görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başına şapka takmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında polis şapkası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz örgü şapka görmek kişinin şifa bulacağına, fakirlerin zenginleşeceğine delalettir.

Kahve falında yeni şapka görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir