AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski şapka görmek

Kahve falında eski şapka görmek

Kahve falında eski şapka görmek bahtının da çok parlak olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında eski şapka gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanabilecek hoşnutsuzlukları alttan almaya çalışın.

Kahve falında eski şapka görmek yolunun açık olacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe şapka giydirmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şapkalı kadın görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli şapka takmak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kafasının rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet şapkası görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri şapka görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni şapka giymek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fötr şapka takmak ilerleyeceğine, kalkınacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir