Kahve falında makas kaybetmek

Kahve falında makas kaybetmek bereketi ve zenginliği bulacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makas kaybetmek gördüyseniz:

  • İlerleyebileceğiniz alanlara konsantre olmalısınız.

Kahve falında tırnak makası kaybetmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına inanılır.

Kahve falında makas kaybetmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında açık makas görmek bunalıma gireceğine, boş kuruntularla uğraşacağına inanılır.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü makas görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Kahve falında kesmeyen makas görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında makasla sakal kesmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında makas yutmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir