AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak makası kaybetmek

Kahve falında tırnak makası kaybetmek

Kahve falında tırnak makası kaybetmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında tırnak makası kaybetmek gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Kahve falında tırnak makası kaybetmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında makasla tırnak kesmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası hediye almak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tırnak makası vermek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında altın tırnak makası görmek itibar kazanacağına, işinde başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak makası kullanmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası aramak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnak makası görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir