AnaSayfa / Genel / Kahve falında kesmeyen makas görmek

Kahve falında kesmeyen makas görmek

Kahve falında kesmeyen makas görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kesmeyen makas gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Kahve falında kesmeyen makas görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında saçını kesmeye çalışmak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçağın kesmediğini görmek başına uğursuz olayların geleceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sakal kesmemek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, dünya mallarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında adam kesmeye çalışmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalettir.

Kahve falında koyun kesmeyi görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kesmemek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana kesmeye çalışmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir