AnaSayfa / Genel / Kahve falında makamlı birini görmek

Kahve falında makamlı birini görmek

Kahve falında makamlı birini görmek ortaklarla aranın bozulacağına, şansın kaçacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sevilen bir kişi olunacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına alamet eder.

Kahve falında makamlı birini gördüyseniz:

  • Bazı konular karışık olabilir ya da kısa bir süre için daha da fazla karışabilir.

Kahve falında yüksek makamda birini görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makam mevki görmek belalara denk gelmeyeceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makama oturmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makama yükselmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında makam odası görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında makam arabasına binmek büyük paralar kazanacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulur.

Kahve falında makam aracına binmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir