AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağaraya saklanmak

Kahve falında mağaraya saklanmak

Kahve falında mağaraya saklanmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında mağaraya saklanmak gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi gösterebileceğiniz için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Kahve falında mağaraya saklanmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına inanılır.

Kahve falında mağarada saklanmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında mağaraya kaçmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mağara kapısı görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, doğru karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz mağara görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde mağara görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağda mağara görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında mağara içinde su görmek onlardan medet umacağına, şükrederek yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir