AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda mağara görmek

Kahve falında dağda mağara görmek

Kahve falında dağda mağara görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda mağara gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler sizden faydalanmaya çalışan kişileri algılamanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında dağda mağara görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında denizin içinde mağara görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu mağara görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, fal sahibinin içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mağarada yaşamak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kazancının artacağına, rivayet etmektedir.

Kahve falında mağarada sıkışmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin geri planda kalacağına işarettir.

Kahve falında hira mağarası görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına yorulur.

Kahve falında mağaraya düşmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz mağarası görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir