AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağara içinde su görmek

Kahve falında mağara içinde su görmek

Kahve falında mağara içinde su görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, malının da eksilmeyeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mağara içinde su gördüyseniz:

  • Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında mağara içinde su görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde mağara görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında su dolu mağara görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında mağarada su görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mağarada yılan görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz mağarası görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mağarada balık görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mağara adamı görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, strese gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir