AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde mağara görmek

Kahve falında denizde mağara görmek

Kahve falında denizde mağara görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde mağara gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında denizde mağara görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz mağarası görmek şansının kötüye gideceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde mağara görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize inanılır.

Kahve falında kendini mağarada görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık mağara görmek kime gideceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına yorulur.

Kahve falında mağarada yaşamak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aydınlık mağara görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine inanılır.

Kahve falında mağara adamı görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir