AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağaraya kaçmak

Kahve falında mağaraya kaçmak

Kahve falında mağaraya kaçmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret eder.

Kahve falında mağaraya kaçmak gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında mağaraya kaçmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, mutluluk bulacağına delalet eder.

Kahve falında mağaraya sığınmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında mağarada kalmak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mağaraya tırmanmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında mağarada saklanmak bolluk ve bereket elde edeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz mağara görmek şaşkın olacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Kahve falında denizde mağara görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında mağara evi görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir