AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağaradan çıkmak

Kahve falında mağaradan çıkmak

Kahve falında mağaradan çıkmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mağaradan çıkmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında mağaradan çıkmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işarettir.

Kahve falında mağarada kalmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında mağaraya sığınmak işlerin sürekli artacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağara kapısı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işarettir.

Kahve falında mağaradan geçmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında hira mağarasına gitmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında hira mağarası görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mağarada olduğunu görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir