AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağaradan geçmek

Kahve falında mağaradan geçmek

Kahve falında mağaradan geçmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mağaradan geçmek gördüyseniz:

  • Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz.

Kahve falında mağaradan geçmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında mağarada gezmek işlerin sarpa saracağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında mağarada saklanmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mağaraya girmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalet eder.

Kahve falında mağarada namaz kılmak malının ve parasının çoğalacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mağara görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mağara adamı görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık mağara görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, koyu muhabbette kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir