AnaSayfa / Genel / Kahve falında hira mağarası görmek

Kahve falında hira mağarası görmek

Kahve falında hira mağarası görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hira mağarası gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz mağara görmek çok güzel adımlar atılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mağara evi görmek kısmetin bollaşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında mağarada gezmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, variyet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mağarada saklanmak kız çocuğunun olacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mağarada kaybolmak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, stres içinde günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendini mağarada görmek sözleri tutulacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına işaret eder.

Kahve falında mağara adamı görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mağarada ışık görmek onurlu bir hayat süreceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir