AnaSayfa / Genel / Kahve falında hira mağarasına gitmek

Kahve falında hira mağarasına gitmek

Kahve falında hira mağarasına gitmek fakirlikten kurtulacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında hira mağarasına gitmek gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Kahve falında hira mağarasına gitmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında mağarada su görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, ticaret ehli kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mağaraya saklanmak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında denizin içinde mağara görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında mağaraya sığınmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret eder.

Kahve falında mağarada yılan görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında aydınlık mağara görmek sorunlarını teker teker aşacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mağara görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir