AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada kalmak

Kahve falında mağarada kalmak

Kahve falında mağarada kalmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, çok başarılı olunacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mağarada kalmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında mağarada kalmak sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına işarettir.

Kahve falında su dolu mağara görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ashabı kehf mağarasını görmek ayağa kalkacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mağara görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, kendine çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağarada yaşamak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında mağarada yılan görmek kazancından başkalarına da vereceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine işarettir.

Kahve falında mağaraya sığınmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağarada altın bulmak yeni bir eve taşınılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir