AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada su görmek

Kahve falında mağarada su görmek

Kahve falında mağarada su görmek huzur ve kazanç getireceğine, evlat sahibi olacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, yükseleceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında mağarada su gördüyseniz:

  • Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında su dolu mağara görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mağara içinde su görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mağarada su görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde mağara görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında sevr mağarası görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine yorulur.

Kahve falında mağarada olmak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mağarada kalmak uzun bir seyahate çıkılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz mağara görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir