AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada olmak

Kahve falında mağarada olmak

Kahve falında mağarada olmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında mağarada olmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında mağara görmek alkış alacağına, keyiflerinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında mağarada altın bulmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet eder.

Kahve falında hira mağarasına girmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mağaraya inmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında mağara içinde su görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hira mağarası görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarihi mağara görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hobilerine eğileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mağarada kalmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir