AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada altın görmek

Kahve falında mağarada altın görmek

Kahve falında mağarada altın görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, zorluklarının biteceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mağarada altın gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında mağarada altın bulmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mağarada altın görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, dertlerinin şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aydınlık mağara görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hira mağarasına gitmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mağaraya sığınmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağarada namaz kılmak kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu mağara görmek malının da hiç olacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mağara görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir