AnaSayfa / Genel / Kahve falında hira mağarasına girmek

Kahve falında hira mağarasına girmek

Kahve falında hira mağarasına girmek kalp kırıklığı olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, onu yalnız bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hira mağarasına girmek gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında hira mağarasına girmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, rahatının ve gelirinin artacağına inanılır.

Kahve falında mağaraya girmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına inanılır.

Kahve falında mağaradan çıkmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulur.

Kahve falında mağarada altın görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında mağaraya tırmanmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında mağara girişi görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dağda mağara görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında mağarada uyumak makamının yükseleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir