AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağara adamı görmek

Kahve falında mağara adamı görmek

Kahve falında mağara adamı görmek üzücü olaylar yaşanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzüleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalet eder.

Kahve falında mağara adamı gördüyseniz:

  • Ani kararlarınız veya hızlı hareketleriniz diğerleri üzerinde güvensizlik yaratabilir, kararlarınızı sorgulamalarına neden olabilir.

Kahve falında mağara adamı görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mağaraya sığınmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına işarettir.

Kahve falında hira mağarasına gitmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mağarada yılan görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mağarada altın görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mağarada su görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında mağarada gezmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, ömrün uzun olmasına rivayet eder.

Kahve falında hira mağarasına girmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, manevi olarak hasar alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir