AnaSayfa / Genel / Kahve falında maç izlemek

Kahve falında maç izlemek

Kahve falında maç izlemek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, alım gücünü yitireceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maç izlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Kahve falında futbol maçı izlemek varolan borçların ödeneceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında televizyonda maç izlemek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, evini ve ailesini unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basket maçı izlemek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında stadyumda maç izlemek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında statta maç izlemek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hedeflerine yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında tenis maçı izlemek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maç izlemek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet eder.

Kahve falında maç izlediğini görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir