AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol maçı izlemek

Kahve falında futbol maçı izlemek

Kahve falında futbol maçı izlemek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, ondan şifa göreceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında futbol maçı izlemek gördüyseniz:

  • Evrakları dikkatle incelemeden imza atmamalı veya kaybetmemelisiniz.

Kahve falında futbol maçı izlemek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çok kötü günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında futbol maçı görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine işarettir.

Kahve falında futbol maçına hazırlanmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında futbol maçında gol atmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında futbol maçı oynamak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulur.

Kahve falında futbol maçı yaptığını görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında futbol maçı kazanmak kazançlı çıkacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbol maçına gitmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, alım gücünün artmasına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir