AnaSayfa / Genel / Kahve falında maç izlediğini görmek

Kahve falında maç izlediğini görmek

Kahve falında maç izlediğini görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, dünyasının iyileşmesine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında maç izlediğini gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Kahve falında basketbol maçı izlemek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında basket maçı izlemek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına alamet eder.

Kahve falında futbol maçı izlemek eğer işsizse iş bulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tribünde maç izlemek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalettir.

Kahve falında stadyumda maç izlemek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında televizyonda maç izlemek maddi gücünü yitireceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında maç izlemek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında statta maç izlemek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir